Innoveren in zorg en welzijn?

    Vergrijzing, vermaatschappelijking van de zorg, schaarste aan zorgkundigen en verpleegkundigen, een tsunami aan regelgeving én een mondiger publiek met een sterk gewijzigd verwachtingspatroon. Gelijktijdig worden zorgorganisaties overstelpt door een toevloed aan technologische en andere innovaties. Deze innovaties beloven allemaal dat ze een grote impact zullen hebben op hoe u de zorg zal organiseren.

    Zorg -en welzijnsorganisaties staan voor de uitdaging om al deze innovaties op te volgen, laat staan de mogelijkheden er van te bekijken of te gaan implementeren. Nochtans kunnen deze innovaties helpen de administratieve lasten te verminderen, de patiënten of bewoners nóg beter te bedienen en de medewerkers te ondersteunen tijdens hun dagelijkse taken. Het profileert je als organisatie of hulpverlener ook als een hedendaagse, attractieve en professionele setting om te verblijven, geholpen te worden én te werken. Innovaties helpen om de werkdruk te verlagen én zo de hartelijkheid te bewaren. Maar hoe maakt u nu in uw agenda ruimte voor het opvolgen én implementeren van nieuwe dingen? 

    Als start-up / ondernemer ziet u de mogelijkheden om de zorg voor de cliënt, patiënt, bewoner op de één of andere manier beter te maken. Rechtstreeks of onrechtstreeks, doordat u nieuwe producten of diensten heeft ontwikkeld voor de zorg –en welzijnssector. Maar hoe krijg je toegang tot voorzieningen uit de gezondheidszorg, laat staan de kans om samen (het potentieel) van uw idee, aanbod te bekijken of te gaan implementeren.

     
     

    Wij zijn uw innovatiepartner!

    *Een one-stop-shop voor wie wil innoveren in zorg en welzijn.

    *Ledenorganisatie die inspireert en oplossingen aanreikt door het samenbrengen van mensen, organisaties en middelen uit de zorgsector, witte economie, onderwijs en patiënten.

    *Unieke mix van mensen, organisaties die elkaar binnen In4care vinden om ervaringen uit te wisselen en op de hoogte te blijven van betekenisvolle evoluties, innovaties.

    *Tackelt de actuele behoeftes d.m.v. innovatieve projecten als de Zorgvinding en gerichte investeringen via onze dochteronderneming BC10 cvba.

    Maak kennis met onze In4care community

    Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

    Zorgleden

    Organisaties en hulpverleners die rechtstreeks met zorggebruikers in contact komen.

    Onze zorgleden houden op efficiënte wijze de vinger aan de innovatie-pols en vinden in In4care een ervaren en vertrouwde gids bij het zoeken, vinden, ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen.

    Maak kennis met onze zorgleden!

    Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

    Bedrijfsleden

    Start-ups, scale-ups en bedrijven die diensten of producten leveren aan zorgleden.

    Onze bedrijfsleden krijgen de kans om snel (!) in contact te komen met de juiste mensen op de juiste plaats om ideeën af te toetsen, innovaties uit te proberen (use cases, pilots) en op te schalen. 

    Benieuwd naar onze bedrijfsleden?

    Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

    Partners

    Organisaties, koepels en kennisinstellingen die waarde creëren voor In4care (en haar leden).

    Onze partners kunnen rekenen op een betrouwbare, loyale partner met een bijzonder groot en Internationaal netwerk om bv. events en studiereizen te organiseren of (Internationale) projecten in te dienen.

    Partners waar we de krachten mee bundelen

    Meer dan 200 leden zijn overtuigd van de waarde van een lidmaatschap bij In4care.

    Jij ook? Lees hier alles over het In4care lidmaatschap. 


    "Ik heb nog geen enkele netwerkorganisatie meegemaakt die zo enthousiasmerend en inspirerend werkt als In4care". Een zorglid.

    Tot uw dienst!

    Nico De fauw, CEO

    Drijvende kracht achter In4care. Psycholoog van opleiding, al denken sommigen economist, ingenieur of marketeer. Gebeten door de zorg, gepassioneerd door innovatie, gedreven door ondernemerschap.#matchmaker

    nico.defauw@in4care.be | +32 488998410 | @nicodefauw


    Bart Collet, free-lance medewerker

    Gepassioneerd door de mogelijkheden van digitalisering in de zorg. Organisator van intense zorginnovatie-initiatieven die resulteren in concrete resultaten, met een klemtoon op ‘DOEN!’.#chaospilot

    @bart

    Caroline Vanstraelen, management assistant

    Helpdesk, ledenadministratie, callcenter, onthaal, boekhouding... Creatieve en energieke duizendpoot en een onmisbare schakel binnen In4care. #multitasker

     caroline.vanstraelen@in4care.be | +32 16 404279

    ♦ Gesteund door een enthousiaste Raad van Bestuur ♦